Healing
Du trenger ikke tro for å erfare at healing virker. Jeg tror på en kraft som er større enn meg selv og ser på mennesket som en helhet, hvor kropp, sjel og sinn er integrert i en energikropp.


Underbevisstheten lagrer mye av det vi utsettes for av kritikk, sorg og traumer. Dette kan lage blokkeringer i energistrømmen som igjen kan gi smerter eller også sykdom.


Jeg har varme hender og under healingen kan du blant annet oppleve lukter, farver eller så kan gamle minner dukke opp. Dette er helt normalt og bare en måte som kroppen bruker til å kvitte seg med dette.


Mine verktøy utenom hendene er en Pendul, Krystaller og Tibetansk Syngebolle. Jeg får kontakt med Ånderiket under healingen, som igjen kan hjelpe deg med din healingprosess. Dette er mine Guider, dine guider og ofte familiemedlemmer eller venner som har gått over på den andre siden. Disse beskriver jeg underveis ved vilke klær de brukte eller vilke redskap eller fremkomstmiddel de brukte mens de var her på jorden. Ofte har de en beskjed og i tillegg sender de og viser sin kjærlighet til deg.

Det de viser meg hjelper deg til å forstå hvem det er.


Bak en fysisk plage ligger det ofte en psykisk plage. Heldigvis trenger man ofte bare noen få timer før det skjer en positiv endring, og man trenger ikke holde på med behandling i mange år. Jeg sier ikke at man skal slutte med medikamenter som legen har foreskrevet, men opplever ofte at det er det som kan skje etter behandling.


Regresjonsterapi og Hypnoterapi er veldig bra når du vil arbeide med traumer, fobier, frykt, avhengighet, angst, spenninger og smerter i kroppen. Du kan bli bevisst på deg selv, valgmuligheter og mål i livet. Avsluttes ofte med en healing av ditt indre barn. Denne behandlingsform kan også kombineres med de andre måtene jeg healer på. Vi er alle så forskjellige og da er det greit å kunne tilby forskjellige måter å tilnærme seg en healing.


Sannheten om hypnose er at hypnose er ett av stadiene i avslapning. Vi går alle inn i hypnose flere ganger om dagen, enten når vi dagdrømmer eller når vi tillater oss selv å slappe av fysisk og mentalt. I hypnose eller trance er vi fullt ut klar over alt som skjer rundt oss, og kan respondere på lyder og stemmer om vi vil det. Så det er ikke søvn eller koma, bare en god og avslappet følelse og en indre klarhet om at alt er under kontroll. Det er i denne gode avslapning vi kan bli guidet tilbake gjennom vår egen minnebank inn i tidligere liv.


Fjernhealing har like god effekt som ved berøring. Mange får god hjelp på denne måten og spesielt når noen med smerter er i en annen by eller til og med ett annet land er det fantastisk å kunne hjelpe og senere få tilbakemelding om at det hjelper og de at føler seg så mye bedre.


Healing er en tradisjonell behandlingsform som har vært praktisert siden forhistorisk tid. Healing betyr ganske enkelt å gjøre hel. Du trenger ikke være syk for å ha nytte av en behandling. Healing kan hjelpe til avspenning, mer energi og ett harmonisk indre liv.


Under healingen samt dagene etter kan du oppleve at det foregår indre prosesser. Mange kjenner energistrømninger, varme eller kulde samt en form for prikking under behandlingen, men dette er kortvarig. Dette er en del av helbredelsesprosessen.


En healing skal i utgangspunktet være nok, men jeg har måttet akseptere at healing ofte er en prosess og at det av og til oppstår større grad av helbredelse ved å komme tilbake ett par ganger.


Du trenger ikke ha en sykdom for å gå til Healer / Medium. Mange velger å bruke healer forebyggende ett par ganger i året.


Har du smerter eller har du behov for mer påfyll av energi, ta kontakt for time.Arionas Healing