Samlinger og Kurs

Meditasjon og Healing med Krystaller


I 2014 startet jeg opp ved å samle en gruppe mennesker til healing og meditasjon med krystaller.

Det å meditere med krystaller gjør at

Healingen blir forsterket.


Klar kvarts som vi bruker er en god energi sten. Fantastisk for meditasjon. Forsterker energi og tanker.


Fordriver negativitet. Mottar, lagrer og omgjør energi.


Godt hjelpemiddel for kommunikasjon med alle dimensjoner.


Meditasjon gjør at vi kan endre DNA - et vårt i løpet av kun få uker.


Det synes faktisk på hjernen vår dersom man mediterer og det skjer endringer etter kort tid.


Jeg holder også kurs der jeg deler alt jeg selv har tilegnet meg gjennom de siste årene. Healing er noe alle mennesker har evnen til, man må bare åpne opp for det og ta i mot den hjelp som ånderiket gir oss.


Ønsker du mer energi og bedre søvn? Ro i sjelen og en pust i bakken?

Kanskje du ønsker å høre om det er noen med deg av dine kjære fra den andre siden.

Da kan du komme på mine meditasjon- og healingkvelder på Tornadohuset.

 

Du blir ledet inn i meditasjon i to økter der vi også tar oss tid til en pause mellom øktene med noe å bite i og drikke samt en god prat med likesinnede.


Disse samlingene holder jeg ca. hver 14 dag på onsdager.


Pris kr. 300.- Betales ved ankomst, kontant eller Vipps. På grunn av begrenset plass har jeg bindende påmelding med 24 timers avbestilling før samlingen starter.


Gerd Astri  - www.ariona.no      Tlf: 92630143


Jeg holder også kurs og på grunn av at det er vanskelig for enkelte å reise til England og Scottland der jeg selv har lært det meste av det jeg driver med, er jeg blitt guidet til å lære videre det jeg selv har lært til de som ønsker det her i Stavanger og kanskje også andre steder i landet om det er interesse for det og nok personer samlet til at det er mulig.


På Trance Healing og Medium kurs underviser jeg i de teknikker jeg selv bruker under saminger og i en til en healing.

Disse kurs holder jeg gjevnlig så ta kontakt om du er interresert. Skriver da liste og setter opp kurs etter behov.


Du vil på mine kurs oppleve kraften i ditt eget indre mens du får uttrykke deg fritt i det du opplever. Du får mulighet til å sitte sammen to og to gjennom praktiske øvelser. Du vil lære å legge vekk de begrensninger som du selv har laget av din egen tvil eller fra kommentarer til hva du opplevde i din egen barndom.


Kursene er om både Healing, Medium og Trance Healing og det handler om å knytte dine medfødte evner sammen til kjekke og gode opplevelser.


Sammen med Trance Healing og Medium er vi også innom noen teknikker innen Hypnoterapi. Det er veldig spennende å knytte de forskjellige behandlingsmetodene sammen slik at vi kan tilnærme oss hver enkelt klient med akkurat den behanling som trengs.


Under trening i Medium lærer du mens du sitter sammen med en av de andre kursdeltagerne hvordan du selv henter inn informasjon fra åndeverden. Vi er alle forskjellige, og kan bruke enten klarsyn, klarhørsel, kinestetisk somå føle i magen eller egen kropp, eller alle måter på en gang.


Trance Healing har jeg selv en stor forkjærlighet til da vi går i en lett trance og healer ved hjelp av våre egne guider (venner), som vi har rundt oss i det daglige. Noen har vært der siden du kom hit til jorden og andre kommer til etter som hva du gjør og tenker på å gjøre videre.


På mine kurs vil du merke dette nærværet på en god og trygg måte da de alltid er rundt oss og de elsker å bli kallet på for å hjelpe deg.


Ta kontakt på SMS om dette skulle være av interesse for deg på tlf. 92630143 Mvh. Gerd Astri Sivertsen/Arionas healing


   

Tilbakemelding etter kurs fra deltagere.


Jeg likte veldig godt medium delen. Der jeg så guider til de andre og når vi skulle hente frem energi fra bilde av en kjær. Siste delen med å sitte i energin var også bra av sterk energi og ting som kom frem der. Kurset var veldig fint og kursleder var rolig, behagelig og veldig flink til å forklare hva vi skulle gjøre. Hvis det hadde vært mer tidhadde det vært kjekt å jobbe mer med medium delen. Men ellers veldig kjekt å få oppleve forskjellige metoder. Anbefales. 


Jeg har hatt en fin og lærerik helg. Trance healing har jeg ikke gjort selv før, og det likte jeg godt, og hypno terapi var også interresant. At mine guider viste seg er bare ett pluss. Litt uvant å sitte i dyp stillhet, nesten sovende mens andre ser på meg. Det andre kunne jeg fra før, men oppfriskning er godt. Jeg synes du gjorde en god jobb, har ingenting å utsette på helgen, annet enn at den kunne vart mye lenger. 

Copyright © All Rights Reserved